innlegg telinedonkey - Kan være litt frekk, av og til...


I dag kom Veronica til stallen, hun satt i luftegården med oss i sikkert 15 minutter, fikk utrolig mye kos så jeg er strålende fornøyd med det. Da hun gikk opp til stallen fulgte meg og Bliss opp til porten for å se, du skjønner, vi synes det er ganske moro å se på alle menneskene som skuffler møkken vår og lager høyposer. Ahhh, lyden av høyposer får meg til å juble høyt! 

Etter en liten stund, mens V stod i stallen, hun spurte om hun kunne få lov til å låne meg i dag. Egentlig skulle jeg på leietur alene med V, men er jo litt kjekt å henge med Bliss samtidig, så V hun svarte ja hun. La oss si det sånn, i dag kunne jeg heller tatt den leieturen. Jentene hadde nemlig tenkt ut at vi skulle ha treningsøkt i RIDEBANEN! OH NO! Det er jo så tungt og jeg er jo bare et lite esel. Dessuten må jeg også passe på at Bliss ikke sliter seg for hardt ut, hun har jo en beitemage som snart når henne til knærne og kondisen hennes er jo ganske dårlig for tiden. Okay, jeg har så pass selvinnsikt at jeg vet dette gjelder meg også, men arh, den ridebanen er virkelig hardt arbeid. 

La oss kalle jenten L, hun er en erfaren rytter, mamman hennes har to hester som hun også er medeier i og hun er dyktig, som da betyr at jeg må faktisk jobbe. Jeg kan ikke bare gå å dilte etter Bliss og herme etter henne, neida, her må jeg jobbe selvstendig! Gikk greit i begynnelsen, men når V skulle ha Bliss frem i trav så ville jo L at jeg skulle det samme og jeg kan innrømme at selv om jeg ser søt og uskyldig ut og kommer utrolig langt med det, så måtte jeg prøve å komme meg ut fra trim-ringen i dag. Første gangen så skulle jeg bare gå under tauet, men siden L satt på så ble det litt vanskelig da hun satt fast, så vi rev ned sånn 3-4 stolper. De 17 andre gangene klarte hun å hoppe av i tide, men dessverre for meg så måtte jeg inn igjen i den hersens trim-ringen. Så, siden rytteren min gav litt opp, så fikk hun sitte på Bliss, mens jeg måtte jogge noen strafferunder, men er jo så mye kjekkere å trave rundt når man har noen som løper ved siden av og sier "Flink jente", det er jo sånn motivasjon vi esler må ha for å kunne arbeide. 

Etter en liten stund kom det en annen jente inn i ridebanen, plutselig satte hun på ryggen min og jeg måtte løpe rundt enda noen ganger, men heldigvis også denne gangen med oppmuntrende ord som støtte. Okay, så jeg prøvde meg enda en gang å bryte meg ut, men denne rytteren var heller ikke lav nok til å smette under tauet på banen, fy så dumt. 

Vi avsluttet hele trimmen (etter 50 minutter, kan dere tenke dere, trimme så lenge...) med en liten surretur rundt noe vi kaller for badedammen. De kan bade der de som vil, jeg liker ikke vann så mine små hover holder seg tørre. Heldigvis fikk vi noe mat da vi var ferdig, var virkelig fortjent, for både meg og Bliss følte oss utsultet og nesten forsømt da vi måtte løpe for maten i dag, makan! 

Hørte rykter om ridebanen på fredag også, men da er det I som skal ri meg, så vi får se om jeg skal ta meg noen fluktforsøk eller om jeg skal holde meg i tømmene *jeg ler av meg selv* og oppføre meg. 


  0 kommentarer på "Kan være litt frekk, av og til..."


Navn:
Husk meg?
E-post:

Bloggadresse:

Kommentar:
Dette designet er laget av http://katrineaastorp.blogg.no

Ditt navn herHer kan du skrive om deg selv eller hva du vil.

arkiv


· September 2017


kategorier


 • » Blogg
 • » Daglig Blogg
 • » Familien min
 • » Oppasserbloggen
 • » Tidsreiser • linker


  · blogg.no · Få din egen blogg!


  design  Denne bloggen er personlige ytringer fra utgiver av bloggen. All bruk av bilder, tekst eller video fra bloggen må avtales med bloggens ansvarlige utgiver.
  Bloggen ligger på
  blogg.no og annonser på bloggen selges av Mediehuset Nettavisen. Ansvarlig redaktør for Mediehuset Nettavisen er Gunnar Stavrum.

  hits